Ακαρεοκτονία - Απολύμανση στρωμάτων

Τα ακάρεα είναι μικροσκοπικοί οργανισμοί που ανήκουν στην οικογένεια των αρθρόποδων όπως οι αράχνες. Είναι τόσο μικρά που ανά γραμμάριο σκόνης μπορεί να υπάρχουν ως και 10.000 ακάρεα. Σε αναλογία – σε ένα διπλό στρώμα μπορεί να ζούν ως και 2.000.000 ακάρεα.

Τρέφονται από τα νεκρά κύτταρα του ανθρώπινου σώματος και αναπτύσσονται σε συνθήκες υγρασίας , ζέστης και σκοταδιού. Ιδανικές συνθήκες που προσφέρει το κρεβάτι μας.
Τα ακάρεα και πολύ περισσότερο τα περιττώματά τους είναι οι κυριότερες αιτίες για την εμφάνιση άσθματος, αλλεργικής ρινίτιδας, ατοπικής δερματίτιδας , εκζήματος κλπ.
Οι ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες όπως τα βρέφη και οι ηλικιωμένοι είναι πιθανότερο να υποφέρουν από σοβαρά προβλήματα που σχετίζονται με αλλεργίες.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ  ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ

 

1ο ΒΗΜΑ

Χρήση ακτινοβολίας UV – C.

Ειδικό μηχάνημα σαρώνει με ακτίνες το στρώμα εξουδετερώνοντας ακάρεα, ιούς , βακτήρια , μύκητες αποστειρώνοντας το ταυτόχρονα χωρίς χρήση χημικών, χωρίς φθορές, χωρίς αλλοιώσεις επιφανειών.

2ο ΒΗΜΑ

Χρήση ισχυρής αναρρόφησης

Απομάκρυνση των νεκρών μικροοργανισμών και των περιττωμάτων τους με χρήση ειδικού αναρροφητικού συστήματος. Το σύστημα διαθέτει ειδικά φίλτρα αέρος ΗΕΡΑ και το σημαντικότερο φίλτρο νερού που συγκρατεί κατά 99.99% τα αλλεργιογόνα σωματίδια και δεν επανέρχονται στην ατμόσφαιρα. Το σύστημα έχει την έγκριση του Βρετανικού Ιδρύματος Αλλεργιών.

3ο ΒΗΜΑ

Ειδικό Σπρέυ

Εφαρμογή ειδικού σπρέυ χωρίς χημικά που βοηθάει στην απώθηση και στην επιβράδυνση της αναπαραγωγής των ακάρεων.

Το στρώμα είναι έτοιμο για χρήση αμέσως μετά την εφαρμογή.

Instagram